Algemene Voorwaarden

Ago e Filo

Algemene Voorwaarden

Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle aangeboden artikelen van Ago e Filo.nl.

Wij als verkopende partij;

Ago e Filo

Sandra Goorkate

Peperstraat 33

1441 BH Purmerend info@ago-e-filo.nl

telefoonnummer 0299-472597

KvK: 36050197

BTW: NL002133343B69

Artikel 1 - Algemeen

Artikel 1 – Algemeen

1.1 Deze algemene voorwaarden zijn van toepassing op alle aangeboden producten en/of diensten en/of overige gesloten overeenkomsten van Ago-e-Filo.nl met afnemers van deze producten en/of diensten dan wel diegene die een overeenkomst met Ago-e-Filo.nl is aangegaan.

1.2 Ago e Filo.nl is gevestigd te Purmerend. Het is mogelijk bestelde artikelen af te halen in de winkel volgens een te maken afspraak via de email info@Ago-e-Filo.nl of telefonisch op openingsdagen op 0299-472597/0653320498.

1.3 Door een bestelling te doen via de website, de email of andere wijze gaat u een overeenkomst aan met Ago-e-Filo.nl en geeft u te kennen dat u akkoord gaat met de algemene voorwaarden

1.4 U bent verplicht bestelde producten af te nemen en te betalen.

1.5 Ago-e-Filo.nl heeft het recht om de verkoopvoorwaarden te wijzigen.

1.6 Alle goederen blijven eigendom van Ago-e-Filo.nl tot de volledige betaling van de bestelling heeft plaatsgevonden

1.7 Niets van deze site mag door derden gebruikt worden zonder onze toestemming.

Artikel 2 – Bestelling, Bezorging, Bezorgkosten en Levering

2.1 Bestellingen kunnen via de webwinkel worden geplaatst.

2.2 Ago-e-Filo.nl hanteert geen minimum bestelbedrag wel zijn er producten die alleen vanaf minimaal één meter besteld kunnen worden

2.3 Aflevering door Ago-e-Filo.nl vindt plaats door Post.nl. De verzendkosten zijn € 6,95 per pakket in Nederland. De verzendkosten in Nederland zijn

gratis vanaf € 60,00. Uw bestelling dient aan deze kosten te komen exclusief verzendkosten. Alle bestellingen worden op het opgegeven adres afgeleverd Ago-e-Filo.nl is niet aansprakelijk voor verkeerd opgegeven adressen. De klant is dan ook aansprakelijk voor bijkomende kosten bij verkeerde levering door het opgeven van verkeerd adres en dergelijke.

2.4 De goederen worden in opdracht van u en voor uw rekening en risico vervoerd. Ago-e-Filo.nl besteedt de verzendingen uit aan Post.nl. Ago-e-Filo.nl is niet gerechtelijk verantwoordelijk voor de integriteit van de afleverwijze van de door u bestelde producten.

2.5 U ontvangt een e mail wanneer de bestelling door ons verwerkt en verzonden is. Indien u niet aanwezig bent ten tijde van de bezorging door Post.nl ontvangt u een brief in de bus wanneer ze het weer aanbieden.

2.6 De levertijd is afhankelijk van de gekozen betaalmethode zodra uw betaling bij ons binnen is wordt uw pakket verzonden. Wij streven ernaar om binnen twee en uiterlijk 5 werkdagen uw pakketten leveren.

2.7 Ago-e-Filo.nl is niet aansprakelijk voor diefstal en/of beschadiging tijdens de verzending

Artikel 3 – Betaling

U kunt op 2 manieren betalen:

1. Overschrijven; U mag de kosten van uw bestelling overmaken op rekening NL28RABO0138645531 t.n.v. Ago e Filo onder vermelding van uw naam en ordernummer. U dient het bedrag binnen 5 werkdagen vanaf het moment dat u de bestelling hebt geplaatst te voldoen. Indien u hieraan niet voldoet, ontvangt u een herinneringsmail.

2. IDEAL; Via internetbankieren kunt u uw betaling per direct voldoen en wordt uw bestelling, indien mogelijk, dezelfde dag nog verzonden. Uw betaling staat gelijk bij ons op de rekening bijgeschreven.

Artikel 4 – Producten en Garantie

4.1 Aanspraak op de garantie kan alleen binnen 7 dagen na aanlevering van uw pakket graag per e-mail naar info@Ago-e-Filo.nl, dit met vermelding van uw klacht, naam en ordernummer.

4.2 Indien aan deze voorwaarden is voldaan, zal volgens afspraak Ago-e-Filo.nl het artikel dan wel/niet vergoeden. Vergoeden zal zijn in een nieuwe levering van het artikel en/of het retour betalen in contanten of per bank, welke plaats zal vinden in overleg tussen u en Ago-e-Filo.nl. Ago-e-Filo.nl is niet verantwoordelijk voor kleurverschil of afwijkingen van foto’s op onze site, dit omdat het niet mogelijk is de exacte kleur altijd op beeld te krijgen.

4.3 De garantie is niet van toepassing indien u de stof versneden heeft.

4.4 Stoffen die gewassen zijn kunnen niet worden geretourneerd.

Artikel 5 – Klachten, Ruilen, en Restitutie

5.1 U heeft juridisch het recht om binnen een termijn van 7 dagen na het doen van uw bestelling deze alsnog te annuleren. Dit kunt u doen door middel van een mail aan info@Ago-e-Filo.nl. Eventuele kosten voortvloeiend uit het al verwerken van de bestelling, worden wel op u verhaald/afgetrokken van het restitutiebedrag.

5.2 Speciaal bestelde artikelen (artikelen die niet standaard in ons assortiment zitten) worden niet teruggenomen.

5.3 Het is niet mogelijk stoffen terug te sturen, omdat deze voor u op maat zijn afgesneden.

Artikel 6 – Prijzen

6.1 Ago-e-Filo.nl is gerechtigd tussentijds de prijzen aan te passen.

6.2 Zolang de overeenkomst niet tot stand is gekomen is Ago-e-Filo.nl bevoegd op de internetsite vermelde prijzen en verdere voorwaarden te wijzigen.

6.3 Ago-e-Filo.nl is ook na het tot stand komen van de overeenkomst bevoegd wijzigingen in het tarief van belastingen en/of heffingen aan u door te berekenen.

6.4 Alle prijzen zijn inclusief 21% btw en exclusief kosten van verzending volgens de norm van Post.nl.

Artikel 7 – Communicatie

Door misverstaan, vertragingen of niet goed overkomen van bestelgegevens en/of mededelingen ten gevolge van het gebruik van internet of smartphones of ieder ander communicatiemiddel tussen u en Ago-e-Filo.nl voor zover betrekking hebbende op de relatie tussen u en Ago-e-Filo.nl is Ago-e-Filo.nl niet aansprakelijk tenzij er sprake is van bewezen opzet en/of grove schuld of nalatigheid vanuit Ago-e-Filo.nl.

Artikel 8 - Wijziging Algemene Voorwaarden

Van toepassing is steeds de laatste versie c.q. de versie zoals die gold ten tijde van het tot stand komen van de overeenkomst.

Artikel 9 – Toepasselijk Recht en Bevoegde Rechter

9.1 Op alle rechten, verplichtingen, aanbiedingen, bestellingen en overeenkomsten waarop deze voorwaarden van toepassing zijn, evenals op deze voorwaarden, is uitsluitend Nederlands recht van toepassing.

9.2 Geschillen worden zoveel mogelijk in onderling overleg opgelost.

Artikel 10 – Privacyverklaring

Ago-e-Filo.nl vind het belangrijk dat de door uw verstrekte gegevens zorgvuldig en vertrouwelijk worden behandeld. Ago-e-Filo.nl zal de door u verstrekte persoonsgegevens niet doorgeven aan andere partijen, met uitzondering van derden die worden ingeschakeld bij de uitvoering van uw bestelling. Bij het plaatsen van een bestelling hebben wij uw N.A.W. gegevens nodig om de bestelling uit te kunnen voeren.

Winkelwagen